Type Here to Get Search Results !

Türk kadını kaş ve kirpik güzelliğine önem veriyor

Yüz güzelliğinin en belirleyici unsuru hiç kuşkusuz kaşlar. Son yıllarda yüzdeki simetriyi sağlamak, ifadeyi güçlendirmek ve gözleri daha da güzel göstermek için sıkça başvurulan kozmetik uygulamalar yerine, doğal yollarla kaşlarını yeniden güçlendirmek isteyenlerin sayısı da oldukça fazla.

Kişisel bakım ve güzellik ürünlerinde doğal içerikleri tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Bunun yanı sıra Türk kadınları makyaj ürünlerinde Avrupalı kadınların ruj tutkusunun aksine, dudaklarını değil gözlerini vurgulayacak uygulamaları tercih ediyor. Gözlere özel kozmetiklerde en sevilen ürün hiç şüphesiz maskara; ve yine Türk kadınları kullanacakları maskaradan en çok, kirpiklerine hacim kazandırmasını bekliyor.

Doğal yollarla kaşlarını güçlendirmek isteyenler için formüle edilen Bioxcin Quantum Kaş ve Kirpik Serumu hakkında bilgi veren Bioxcin marka müdürü Şimal Şengül "Sarmaşık bitkisi özü Phytosterol, Biocomplex B11 ve Patentli Tripeptid içeren yapısı ile düzenli kullanımda 14 günde %121* uzama sağlıyor. Almanya Dermatest Laboratuvarlarında dermatolojik olarak test edilen Bioxcin Quantum Kaş ve Kirpik Serumu alkol, parfüm, silikon ve ftalat içermediği gibi göz çevresine uygun PH değeriyle kaş ve kirpikleri gözlere zarar vermeden besleyerek sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırıyor" dedi.

Türk kadınları hacimli kirpikler istiyor

Türk kadınları makyaj ürünlerinde Avrupalı kadınların ruj tutkusunun aksine, dudaklarını değil gözlerini vurgulayacak uygulamaları tercih ediyor. Gözlere özel kozmetiklerde en sevilen ürün hiç şüphesiz maskara ve yine Türk kadınları kullanacakları maskaradan en çok, kirpiklerine hacim kazandırmasını bekliyor.

Kaş ve kirpikler neden dökülüyor?

Gözleri sert bir biçimde ovuşturma alışkanlığı, makyaj temizleme esnasında uygulanan baskı, takma kirpik ve perma uygulamaları ve yanlış epilasyon yöntemleri kaş ve kirpiklerin dökülmesine neden olabiliyor. Diğer yandan sürdürülen günlük bakım ve daha özenli temizlik alışkanlıkları edinmek, doğal içerikli bakım ürünleri kullanmak kaş ve kirpiklerimizin ömrünü uzatmayı sağlayabiliyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad